Vrijdag 17 juni 2022 in Vitelia Voeders

Vitelia organiseert Masterclass in College Tour stijl

Op woensdag 13 juli organiseert Vitelia haar Masterclass. Na twee corona jaren mag deze editie eindelijk weer als fysieke bijeenkomst worden georganiseerd. De agrarische coöperatie grijpt die kans meteen aan om dit jaar een vernieuwde insteek te kiezen, namelijk de Masterclass in College Tour setting.

De meeste jong volwassenen kennen het succesvolle NPO programma met presentator Twan Huys van TV. De rode draad in het programma is een zaal vol met studenten die het hemd van het lijf vragen van een BN’er of wereldberoemd schrijver, acteur of muzikant. Een kundige moderator regisseert vervolgens het vragenvuur en doet meteen een interview op het podium.

Dit format werd dus gekozen voor de Vitelia Masterclass editie 2022, met haar vertrouwde maar inmiddels ook zéér actuele thema: ‘Boeren met toekomst’.

“Vraag een willekeurige jongvolwassene, met interesse in de agrarische sector, naar zijn of haar grootste zorg van dit moment. Dan krijg je overal hetzelfde antwoord: Is er over een paar jaar nog wel een agrarische sector?”, zegt Edward Smedts.

Smedts is commercieel manager bij Vitelia Voeders en is mede verantwoordelijk voor de jaarlijkse invulling van de Masterclass ‘Boeren met toekomst’.
“De zorg die leeft bij deze jongeren is een pijnlijk maar zeer actueel onderwerp. Aan ons de belangrijke taak om dit bespreekbaar te maken.
Het format van College Tour sprak ons daarbij erg aan. Zo geef je niet alleen je gast een hoofdrol, maar geef je ook onze jonge doelgroep een belangrijke stem in dit thema,” besluit Smedts.

Speciale College Tour Gast

Met Caroline van der Plas als gast hebben we dit jaar een BN’er gestrikt met een duidelijke mening t.a.v. de toekomst van de boerensector. Caroline is binnen de huidige politieke stikstofdiscussies in den Haag vrijwel dagelijks op de nationale TV te zien.

Vitelia nodigt alle jongvolwassenen met affiniteit voor de agrarische sector uit om zich aan te melden voor de Masterclass. Enige voorwaarde is dat de deelnemer tussen de 16 en 30 jaar oud is.
Deelnemers kunnen naast hun aanmelding in onderstaand formulier ook een belangrijke vraag voor Caroline kenbaar maken.

De organisatie zal uit alle ingestuurde vragen een selectie maken en deze aan bod laten komen. Overige vragen kunnen live tijdens de College Tour sessie gesteld worden door de aanwezige deelnemers.

 


Extra informatie

Datum Woensdag 13 juli 2022
Tijdstip 19:30 uur tot 22:00 uur

Aanmeldingen zijn gesloten

Heb je de aanmelddeadline gemist en wil je kost wat kost aanwezig zijn, neem dan telefonisch contact met onze binnendienst op.
Zij kunnen dan kijken of er mogelijk nog een plekje beschikbaar is, maar beloven kunnen we niets.

Telefoon: 0478-578111