Donderdag 4 maart 2021 in Vitelia Voeders

Masterclass - Boeren met toekomst 2021

Sinds 2013 organiseert Vitelia Voeders de masterclass 'Boeren met toekomst'. Wij zorgen voor een thema, locatie en een podium met inspirerende gastsprekers. Ook in 2021 is het ons gelukt om een inspirerend masterclass programma samen te stellen.

We hebben met enkele toonaangevende sectorpartners drie unieke en prikkelende online masterclasses voor jonge agrarische professionals ontwikkeld.
Verdeeld over drie avonden komen achtereenvolgens de varkens-, pluimvee- en rundveesector aan bod in onze digitale collegezaal.

De gastsprekers geven live een inspirerende presentatie die je vanuit thuis kunt volgen. Vitelia en haar gastsprekers gaan graag het gesprek met jou aan over de toekomstperspectieven en ontwikkelingen in bovenstaande sectoren.

Heb jij affiniteit met de veehouderij of de agrarische sector in het algemeen en ben jij benieuwd naar de uitdagingen en kansen die er volgens de kenners liggen? 

Reserveer uiterlijk 26 maart jouw digitale plek in onze interactieve collegezaal via onderstaande aanmeldformulier

Deelname is gratis. Uiterlijk  een dag voor aanvang van de Masterclass bijeenkomst ontvang jij een link naar de livestream van de presentatie.
Hou dus je mail in de gaten vanaf 28 maart.

Voor wie?

De masterclass bijeenkomsten zijn bedoeld voor jonge agrarische talenten en professionals in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. 

Masterclass programma 2021

 

Dinsdag 30 maart 2021 | 20.00 uur

Diersector(en): Varkenshouderij

De jeugd heeft de toekomst in de varkenshouderij!

Vitelia organiseert in samenwerking met Remco Janssen en Frank Steenbreker van ABAB een inspirerende online masterclass waarin speciaal voor de jonge ondernemer in de varkenshouderij enkele belangrijke onderwerpen voor de toekomst worden toegelicht en besproken.

ABAB heeft een duidelijke visie op de toekomst van jonge ondernemers in de Nederlandse varkenshouderij.
We richten ons samen met Remco en Frank in deze masterclass op:

  • De ontwikkelingen in de varkenshouderij - nu & in de toekomst
  • Ontwikkelingen in de markt en op je eigen erf
  • Voor welke markt wil jij in de toekomst produceren? Wat vraagt dit van jou als ondernemer? 
  • Welke bedrijfsvoering en strategie ga jij met je onderneming in de toekomst voeren?
  • Belang van technische kengetallen en de vertaling naar financieel rendement

Kortom een inspirerende avond waarin jij volop de ruimte krijgt om brandende vragen te stellen aan onze gastspreker of het varkensteam van Vitelia Voeders.


Woensdag 31 maart 2021 | 20.00 uur

Diersector(en): Leghennen

Een uitdagende tijd vraagt om een ondernemer die zich aan kan passen

Voor deze avond hebben wij Petro Boon werkzaam bij Van Beek Group bereid gevonden ons mee te nemen in de uitdagingen die er in de eiersector aankomen. Hoe past de ondernemer van morgen in deze sector en hoe kunnen we samen de steeds veranderende wensen van onze maatschappij blijven bedienen.

Kortom een inspirerende avond waarin volop ruimte zal zijn om jullie vragen te stellen aan onze gastspreker of de pluimvee experts van Vitelia Voeders.


Donderdag 1 april 2021 | 20.00 uur

Diersector(en): Rundveehouderij

Op weg naar een happy 3-eenheid: Cows, Farmer & Planet

Onze verkoopadviseurs zijn dagelijks bezig met het streven naar duurzame en gezonde koeien. Door middel van ons advies proberen wij samen met de veehouder om zijn doelen na te streven. Een actueel onderwerp hierbij is het verlengen van de leeftijd van een veestapel. Ook vanuit de zuivelketen komt hier steeds meer aandacht voor en komt het voor in de kwaliteitssystemen. Maar belangrijker nog wat levert het jou als veehouder op als een melkkoe een lactatie langer meegaat?
Joep Driessen van Cowsignals houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met levensduurverlenging van melkvee. Joep gaat ons meenemen in deze masterclass over de speerpunten van levensduur verlenging bij melkvee.

Ben jij als jonge ondernemer ook geïnteresseerd in een gezonde en duurzame melkkoe?

Kortom een inspirerende avond waarin jij volop de ruimte krijgt om brandende vragen te stellen aan onze gastspreker of het rundveeteam van Vitelia Voeders.


Partners Masterclass sessies

Deze masterclass bijeenkomsten worden mede verzorgd door:

Aanmelding Vitelia Masterclass 2021