Als uw kip kon kiezen...

Dan koos ze voor legmeel van Vitelia Voeders. Want iedere kip voelt zich graag ‘kiplekker’. Dat is óók in het belang van de legpluimveehouder, die dagelijks de zorg draagt voor z’n kippen. Daarom zet Vitelia in op de gezondheid van uw kip!

Aandacht voor darmgezondheid en schaalkwaliteit

De beste resultaten worden gehaald als de eerste tót de laatste kip in de stal dezelfde voedingstoffen kan opnemen. Dit bereiken we door:

  • In de beginfase te investeren in darmgezondheid met specifieke toevoegingen
  • Nauw te letten op grondstofkeuze & structuur
  • Juiste bewerking van kwalitatief goede grondstoffen
  • Kleine en scherpe voerdeeltjes voor gelijkmatige opname door de héle stal
  • Minimale ontmenging in de silo

Door de toename in aanhoudingsduur van de kip zet Vitelia extra in op bot- en schaalkwaliteit. Dit doen we door verwerking van meerdere calciumbronnen, efficiënte vitaminen en het schakelen in voerfases. Deze aanpak zorgt voor vitale hennen en gezonde darmen, de héle ronde lang. Kortom: Een betere diergezondheid voor uw kip!

Hele snavels

Koppels met hele snavel blijken gevoeliger voor veranderingen. Ontwikkelingen die Vitelia samen met de pluimveehouder nauw blijft volgen. Samenwerken met onze pluimvee specialisten draagt er aan bij dat uw pluimveebedrijf ook in de toekomst maximaal blijft presteren.

Goede begeleiding

Ons team met praktijkkennis staat dagelijks voor u klaar om het juiste advies in voeding te geven en zo een bijdrage te leveren aan uw management. Dit doen wij middels:

Samen gaan we voor de beste voederconversie! Goed voor milieu én portemonnee.