Datum Woensdag 27 januari 2021
Tijdstip 14:00 uur tot 22:00 uur
Locatie Evenementenhal te Venray

Dutch Pork Expo

De Dutch Pork Expo wordt verplaatst naar 2021 vanwege het coronavirus. De beurs voor de varkenshouderij vindt plaats op 26 en 27 januari 2021.

De Dutch Pork Expo wordt verplaatst naar 2021 vanwege het coronavirus. De beurs voor varkenshouders en bedrijven in de varkenshouderij zou op 20 en 21 april in Venray worden gehouden. Dit wordt nu 26 en 27 januari 2021.
„Vanzelfsprekend volgen wij de maatregelen vanuit de overheid, maar het verplaatsen doen wij met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar deze tweede editie heeft toegeleefd. Wij hopen op het begrip van alle betrokkenen en gaan vanaf nu aan de slag om er in 2021 een succesvolle editie van te maken”, zegt Lucas van’t Hof, Head of Agriculture van Easyfairs.

Bewuste keuze

Van’t Hof zegt dat het verplaatsen naar eind januari 2021 een bewuste keuze is. „Wij hebben onderzoek gedaan onder de varkenshouders en overige bezoekers. Daaruit kwam naar voren dat de voorkeur voor een beurs in de periode januari tot en met maart is. Varkenshouders houden zich vaak ook bezig met akkerbouw en kunnen vanaf april – met gunstige weersomstandigheden – al druk op het land bezig zijn."

Vanaf 2021 zal de Dutch Pork Expo dan ook ieder jaar in de laatste week van januari worden gehouden.