Eigenvoer.nl, voor transparante en betrouwbare voeders

Eigenvoer.nl is een initiatief van Vitelia Voeders. Eigenvoer.nl levert op maat gemaakte kwaliteitsvoeders voor uw dieren. Onze adviseurs schuiven graag bij u aan om úw kennis over voer met onze expertise te delen. Hierdoor heeft u duidelijkheid in voer- en prijssamenstellingen. Passend bij de behoefte van uw dieren en u als ondernemer.

De voordelen van eigenvoer.nl op een rij:

  • Inspraak en inzicht in uw voersamenstelling
  • Nauwe samenwerking tussen praktijkkennis en theorie
  • Betrokken diernutritionisten bij u in de stal
  • Snelle en directe communicatie over samenstellingen
  • Gegarandeerde energiewaarden door Voederwaarde.nl

Deelname VoederWaarde.nl

Vitelia Voeders is één van de zeven diervoederproducenten die deelnemen aan VoederWaarde.nl. Onze klanten kunnen daardoor op ieder gewenst moment inzage krijgen in de exacte grondstofsamenstelling, de gehalten aan nutriënten en voederwaarde van de geleverde voeders. Jaarlijks krijgt Vitelia Voeders een audit waarbij getoetst wordt of voldaan wordt aan de voorwaarden conform de Schothorst voerderwaardering. Dit doen we omdat we graag betrouwbaar en transparant met u over ons voer communiceren.

Wat kan eigenvoer.nl voor u betekenen?

Wilt u weten welke samenstelling voor u het beste werkt? Onze diernutritionist komt graag bij u in de stal om te onderzoeken wat eigenvoer.nl voor u en uw dieren kan betekenen. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor een vrijblijvende afspraak. Graag leggen wij u persoonlijk uit welke toegevoegde waarde eigenvoer.nl in uw specifieke situatie kan hebben.