Jongvee

Dat uw kalveren uw toekomstige melkkoeien zijn, is een uitspraak die u als veehouder vast wel eens een keer gehoord heeft. Deze uitspraak komt niet uit het niets. Tijdens de opfokperiode moet een kalf zich goed kunnen ontwikkelen om later als melkkoe optimaal te kunnen presteren.

Kalf Vitaal TMR

Nieuw in ons assortiment is de Kalf Vitaal TMR, het rantsoen voor jongvee van 3 dagen tot 8 maanden oud. Dit is een structuurrijke mix die onbeperkt aan de kalveren verstrekt kan worden. Lees meer >>

Kalvermuesli en Kalverkorrel

Welke kalverkorrel voor uw kalveren het meest geschikt is, hangt samen met het overige aanbod aan voeding. Om te beginnen heeft Vitelia Voeders de Kalvermuesli, een smakelijke muesli met onder andere geplette maïs voor een snelle gewenning aan krachtvoer. Wanneer de kalveren de muesli goed opnemen, kan overgestapt worden naar een kalverkorrel. Voert u de kalveren het melkvee- of een hooi/maïs-rantsoen, dan is de Vitelia-kalverkorrel geschikt om beperkt bij te voeren.

Kalf Vitaal Start

Kiest u voor een systeem met een onbeperkte hoeveelheid brokken naast hooi, luzerne of gehakseld stro, dan is de Kalf Vitaal Start een goede korrel om bij te voeren.

Kalf Vitaal Compleet

Verder hebben we in ons assortiment voor kalveren de Kalf Vitaal Compleet. De Kalf Vitaal Compleet is een kalverkorrel die zonder verstrekking van extra ruwvoer aan de kalveren gevoerd kan worden.

Luc Alberti, verkoopadviseur

Kalf Vitaal TMR is een super efficiënt en nieuw voerproduct voor jongvee van 3 dagen t/m 8 maanden oud!"

Luc Alberti