Medewerkers over

Enkele medewerkers van Vitelia Voeders vertellen over hun werk en wergever.

Chris van Dongen, chauffeur

In 1999 ben ik bij Vitelia in dienst gekomen als chauffeur. Ik zorg er dagelijks voor dat het voer op tijd bij de boer in de juiste silo komt. 

Ik vind het ook prettig dat onze klanten in de regio zitten, zodat je meerdere ritten op een dag vervoert. Daarbij is het stukje klantencontact ook erg prettig, je leert veel klanten kennen en doordat Vitelia een echt regionaal bedrijf is, zie je de klanten ook weleens bij andere activiteiten dan het werk. En dat spreekt mij wel aan.

Chris van Dongen

Vitelia is een bedrijf, met veel betrokken collega's. Iedereen kent elkaar en de communicatielijnen zijn heel kort.

Chris van Dongen

Gijs Willems, verkoopadviseur & diernutritionist

Sinds 2010 werk ik bij Vitelia Voeders als verkoopadviseur pluimvee. Ik ben hier via een bekende, na mijn studie aan de HAS Hogeschool in Den Bosch, mee in contact gekomen. De platte organisatie zorgt ervoor dat de communicatielijnen met alle collega's kort zijn, waardoor er snel geschakeld wordt. We kunnen alles tegen elkaar zeggen en dat doen we dan ook. Binnnen de organisatie voel ik me erg vrij in het doen en laten van mijn werk maar tegelijkertijd wel de drang om als team een prestatie neer te zetten, welke we allemaal nastreven. Het beste voor onze klanten in elk opzicht. Mijn klanten heb ik dan ook altijd erg gewaardeerd. 

Een gezellig bedrijf waar als team gewerkt wordt aan voer en voeroplossingen op het boerenerf.

Gijs Willems

Binnen de organisatie zelf zijn voldoende mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en je wordt vrij gelaten in je eigen ambities en hoe je deze denkt in te vullen.

Gijs Willems

Linda Schipper, binnendienst medewerker

Al bijna 10 jaar is Linda 'de stem' van Vitelia Voeders. Ze werkt op de orderentry en velen hebben haar dan gesproken aan de telefoon. 
Hoe is Linda bij Vitelia terecht gekomen? "Via mijn vader Gerrit Cox, bedrijfsleider bij de Vitelia Winkel in Ysselsteyn, hoorde ik dat er een vacature beschikbaar was bij de afdeling order entry van Vitelia Voeders. Ik was op dat moment net gestopt met mijn opleiding, omdat ik daar niet op mijn plek zat. Ik heb meteen gesolliciteerd en werd aangenomen. De gedachte was een tijdelijke baan, maar die tijdelijke baan duurt inmiddels al 10 jaar!"

We kunnen wel stellen dat ze het naar haar zin heeft bij Vitelia Voeders. Linda bevestigt: “Ik heb al die jaren op verschillende afdelingen bijgesprongen, maar mijn functie is altijd bij order entry gebleven. Het contact met zowel klanten als collega’s maken mijn werk mooi. Ik draag voornamelijk de zorg voor het verwerken van de bestellingen. De meeste bestellingen gaan tegenwoordig digitaal, maar ook nog telefonisch."

Linda Schipper

Het persoonlijk contact met klanten houdt mijn werk ook afwisselend.

Linda Schipper

Wim van Dijck, operator

Ik ben sinds 1982 in dienst bij Vitelia Voeders. Op dat moment werd de fabriek in Oirlo gebouwd. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd en heel wat veranderingen meegemaakt onder andere op technisch gebied. 
Het is mijn taak om knelpunten en technische problemen in de fabriek op te lossen. Een voorbeeld hiervan is het in bedrijf stellen van aanpassingen in een installatie. Dit geeft flink wat afwisseling en uitdaging in mijn werk. 

Wim van Dijck

Dennis Willems, productiechef

In 2006 kwam Dennis bij Vitelia Voeders in dienst als bulkwagenchauffeur. Na anderhalf jaar maakte hij de overstap naar operator. Sinds 2013 mag hij zich productiechef van de locatie Ysselsteyn noemen, een functie waar hij trots op is. 
"Productiechef is een baan met verantwoordelijkheden, kansen en uitdagingen. Elke dag leer ik bij en dat maakt deze functie extra interessant voor mij."
Het is duidelijk dat Dennis plezier heeft in zijn werk. "Om 8 uur begint mijn werkdag en elke dag is anders. Een aantal werkzaamheden komen wekelijks terug, zoals inplannen en meewerken in onderhoud, premixen bestellen, personeel inroosteren, besprekingen en nog diversen andere werkzaamheden.”

Dennis Willems

Een veelzijdige baan, de gezelligheid onder collega's en goede samenwerking maakt het mooi werk.