Melkvee

Vitelia Voeders staat voor een gezonde melkveehouderij, de gezondheid van uw dieren staat bij ons voorop.

Wanneer uw koeien gezond zijn, kunnen ze goed produceren. Op deze manier delen wij de zorg en passie voor uw dieren, samen met u. Met een bedrijfsspecifieke aanpak zorgen we ervoor dat u optimaal rendement behaald. Het is niet voor niets dat er op veel bedrijven met maatvoeders wordt gewerkt. Hierdoor behaalt u een optimale benutting uit het eigen ruwvoer.

Droogstand

Een nieuwe lactatie begint met een goede droogstand. Tijdens deze periode dienen de koeien voorbereid te worden op de volgende lactatie. Met een uitgebalanceerd rantsoen zorgen we ervoor dat de koeien gemakkelijk afkalven en vlot opstarten. Met het Droogstand Actieplan kunnen we op uw bedrijf de verbeterpunten van de droogstand in beeld brengen.

Ruwvoer

Om uw koeien optimaal te kunnen laten presteren is ruwvoer van een goede kwaliteit vereist. Om goed ruwvoer te kunnen telen zijn een aantal dingen belangrijk: bodem, bemesting, rassenkeuze en oogsttijdstip. Om u hiermee te ondersteunen werkt Vitelia Voeders nauw samen met Vitelia Agrocultuur. De specialisten van Vitelia Agrocultuur ontzorgen u bij een goede ruwvoerteelt.

Heeft u een specifieke wens voor uw dieren? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of antwoord op uw vragen. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw melkveehouderij.