Woensdag 1 maart 2023 in Vitelia Voeders

Vitelia deelnemer ‘Dag van de Maakindustrie’

Productiebedrijven in de gemeentes Venray, Horst aan de Maas en Venlo zetten op zondag 2 april de deuren open voor het grote publiek tijdens de Dag van de Maakindustrie. Vitelia is met haar grondstoffen op- en overslag in Wanssum eveneens deelnemer. Iedereen die nieuwsgierig is naar hoe het bij Vitelia of een van de andere bedrijven werkt, mag gratis een kijkje nemen bij de deelnemende bedrijven.

Bezoekers krijgen aan de hand van een rondleiding een goed beeld van de processen van onder meer de op- en overslag van diervoeding, de productie van diergeneesmiddelen, maar ook het maken van gevelpanelen- en constructies, bouwelementen- en constructies en de behuizing van machines.

De op- en overslag van Vitelia in Wanssum is het kloppend hart van de belangrijkste basis bestanddelen van onze kwalitatieve diervoeding. In de haven van Wanssum nemen wij de meest hoogwaardige grondstoffen in per boot die op een bijzondere manier worden opgeslagen in onze silo’s en van daaruit de volgende fase van ons diervoeding productieproces in gaan.

Tijdens de open bedrijven dag laten de productiebedrijven zien dat zij voor tal van opdrachtgevers en in diverse sectoren werkzaam zijn en vanuit hun vestigingsplaats producten leveren die soms de hele wereld over gaan.

De Dag van de Maakindustrie is een regionaal initiatief en vindt voor de vierde keer plaats. In totaal zijn er in totaal 16 bedrijven te bezoeken in de gemeenten Venray (6), Venlo (6), Horst aan de Maas (3) en zelfs 1 in Beesel. De bedrijven zijn toegankelijk voor jong en oud en allemaal gratis te bezoeken.
Wil je meer weten over de deelnemende bedrijven of wil je je meteen aanmelden voor een rondleiding? Ga dan naar de website www.dagvandemaakindustrie.nl.