Rosékalveren

De rosévoeders van Vitelia zijn afgestemd op de specifieke behoefte van rosékalveren. Deze voeders worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en een hoger rendement. Samen met u delen wij de zorg en passie voor uw dieren.

Begeleiding
De roséspecialisten van Vitelia hebben veel kennis van de sector. Samen met u volgen zij de resultaten van de kalveren en bepalen zij de voerstrategie.

Rantsoenoptimalisatie
De roséspecialisten van Vitelia kunnen ook een bedrijfsspecifiek rantsoen (eventueel met bijproducten) opstellen. Zij vertalen uw wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op uw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van uw kalveren. Omdat de voerbehoefte van de kalveren verandert in de loop van de mestperiode en ook de voerprijzen doorlopend veranderen, wordt het rantsoen daarom regelmatig opnieuw geoptimaliseerd. U bent zo verzekerd van scherpe voerkosten per kilogram groei.

Rendementsberekening
Hoe hoog is de voerwinst? Wat is het saldo? Hoe heeft de koppel het gedaan ten opzichte van andere koppels? Met de rendementsberekening van Vitelia krijgt u antwoord op deze vragen. De resultaten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en desgewenst voorzien van een passend advies.

Zuiver Voer
Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Door de individuele bewerking kunnen we bepaalde grondstoffen grover houden, wat zorgt voor meer structuur in de brok. Alle voeders voldoen aan het keurmerk VoederWaarde.nl. Dit houdt onder andere in dat onze afnemers volledig inzicht hebben in de grondstofsamenstelling.