Rosékalveren

De rosévoeders van Vitelia zijn afgestemd op de specifieke behoefte van rosékalveren. Deze voeders worden geproduceerd met de grootste zorg. Dit draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en een hoger rendement. Samen met u delen wij de zorg en passie voor uw dieren.

Begeleiding

De roséspecialisten van Vitelia hebben veel kennis van de sector. Samen met u volgen zij de resultaten van de kalveren en bepalen zij de voerstrategie.

Rantsoenoptimalisatie

De roséspecialisten van Vitelia stellen voor u het bedrijfsspecifiek rantsoen op. Zij vertalen uw wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op uw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van uw kalveren. Omdat de voerbehoefte van de kalveren verandert in de loop van de mestperiode en ook de voerprijzen doorlopend veranderen, wordt het rantsoen daarom regelmatig opnieuw geoptimaliseerd. U bent zo verzekerd van scherpe voerkosten per kilogram groei.

Rendementsberekening

Hoe hoog is de voerwinst? Wat is het saldo? Hoe heeft de koppel het gedaan ten opzichte van andere koppels? Met de rendementsberekening van Vitelia krijgt u antwoord op deze vragen. De resultaten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en desgewenst voorzien van een passend advies.

Voederwaarde.nl

Alle voeders voldoen aan het keurmerk VoederWaarde.nl. Dit houdt onder andere in dat onze afnemers volledig inzicht hebben in de grondstofsamenstelling.