Vleesvee

Vitelia Voeders denkt met u mee! De gezondheid van uw dieren staat bij ons voorop, want gezonde dieren kunnen beter produceren. Samen met u delen wij de zorg en passie voor uw dieren. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u optimaal rendement behaald. Met behulp van onze vleesveevoeders kunnen uw dieren optimaal presteren.

Goede voeding is een vereiste om goede resultaten te halen bij uw vleesvee. Bij de rantsoenoptimalisatie kijkt Vitelia Voeders naar het aanwezige ruwvoer en stelt aan de hand daarvan een rantsoen samen dat past bij de behoefte van uw dieren. Met behulp van een bedrijfsspecifiek krachtvoer wordt het rantsoen zo geoptimaliseerd dat het hoogste rendement behaald wordt. Vitelia Voeders maakt hierbij gebruik van brok en van all-mash voeders.

Heeft u een specifieke wens voor uw dieren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs. We denken graag met u mee en adviseren u de beste oplossing voor uw veehouderij.