Zeugen

Vitelia Voeders heeft een zeer breed scala aan zeugenvoeders. Met de gepatenteerde techniek Magi-Con kunnen we tegenmoet komen aan de wensen en behoeften van de moderne varkenshouderij.

Verbetering van de vertering

In onze Magi-Con-lijn wordt het voer voorgeweekt waarna het geëxpandeerd wordt. Hierdoor wordt het voer beter ontsloten wat zorgt voor een verbetering van de vertering. Na het persen worden er vloeistoffen zoals enzymen en vetten toegevoegd in de vacuümcoater. Vitelia Voeders kiest ervoor om alle lactovoeders in dit concept te plaatsen.

Drachtvoeders

Vitelia werkt met drie verschillende soorten lijnen in de drachtvoeders. Zo kunt u kiezen voor de voerlijn, die het beste bij uw bedrijf past.

  • Perfect-lijn: Perfect-voeders van Vitelia staan garant voor de laagste kostprijs. Ze zijn prima toe te passen op bedrijven waar de gezondheidsstatus optimaal is.
  • Plus-lijn: De Plus-voeders van Vitelia zijn ideaal voor hoog productieve bedrijven. Door gebruik van uitgekiende grondstoffen sturen we op extra bigvitaliteit in de dracht.
  • Power-lijn: de Power-voeders zijn speciaal ontwikkelde voeders voor bedrijven met vleesrijke nakomelingen. Zeer luxe grondstoffen geven deze vleesrijke biggen de voeding die ze verdienen.

Lactovoeders

Alle lactovoeders worden volgens het Magi-Con-principe geproduceerd. Het ontsloten voer zorgt voor een maximale melkproductie en conditiebehoud van de lacterende zeug. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze voeders, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.