Missie & visie

We opereren in een sterk competitieve markt, waarbij alle aanbieders logischerwijs duurzaam, klantvriendelijk en kwalitatief werken. Wat je doet en hoe je het doet is zeker belangrijk.

Het waarom van Vitelia Voeders

Vitelia Voeders vindt één ding nog belangrijker: waarom doen wij wat wij doen? Als deze vraag goed wordt ingevuld, dan is het "hoe" en het "wat" ook goed in te vullen.

Liefde voor het vak, gedrevenheid en een totale passie voor de dieren verbindt u en Vitelia. Gezonde, uitgebalanceerde en eerlijke diervoeding is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Nee, sterker nog, het is ons bestaansrecht.

Missie

Ondernemerspassie en zorg voor dieren

Vitelia staat voor land rijk aan vee. Dit land waarin Vitelia opereert, rijk aan vee, is één van de meest ontwikkelde en gespecialiseerde veehouderij gebieden op de wereld. Dit heeft alleen zo kunnen groeien door ondernemerspassie en zorg voor dieren.
De prestatieverbetering bij onze dieren blijft in de toekomst een van de belangrijkste zaken. In de weg naar de toekomst zal er van de ondernemers dus zeker zorg en passie gevraagd worden. Samen met u willen wij deze ingeslagen weg vervolgen, volop in beweging naar de toekomst.

Wij zijn Vitelia, met zorg & passie.