Vitelia uw totaalleverancier

Met Vitelia als totaalleverancier behaalt u het hoogste rendement! Een drie-eenheid die kennis uit drie Vitelia bedrijven samenbrengt om onze rundveeklanten optimaal te kunnen bedienen.

Bart Peer, vakcoördinator rundvee bij Vitelia Voeders, legt uit: “Met de drie Vitelia bedrijven bedoelen we Vitelia Agrocultuur, Vitelia Winkel en Vitelia Voeders. Samen met collega’s Jacco Camps, Luc Alberti en Ivo Coumans komen we dagelijks bij rundveeklanten die we mogen adviseren en beleveren als het gaat over mineralen, grondstoffen en veevoer.”

Totaalleverancier op de klant

“Soms krijg je echter ook andere vragen of zie je zaken bij het bedrijf die niet persé binnen ons eigen expertiseveld liggen”, vertelt Bart. “Denk bijvoorbeeld aan gewasbescherming, meststoffen, kuilbenodigdheden, maïszaad en graszaad. Een telefoontje met verkoopadviseur Joep van Rijt van Vitelia Agrocultuur volstaat dan om de klant adequaat verder te helpen. De klant behoudt zo zijn eigen aanspreekpunt en doet indirect zaken met dezelfde organisatie.”
“Datzelfde principe hanteren we ook bij de vraag naar bedrijfsbenodigdheden. Een simpel belletje met de collega’s bij Vitelia Winkel en de levering van bijvoorbeeld zakgoedkleding of afrasteringsmaterialen staat al ingepland met de gratis bezorgservice (bij bestellingen vanaf € 100,-) van Vitelia Winkel”, besluit Bart.

Korte lijnen voor een breed aanbod

Vitelia is voor de klant dé totaalleverancier voor de moderne rundveehouder. Door de nauwe samenwerking tussen onze bedrijven, onder de noemer Vitelia Totaal, voorzien wij u van een gevarieerd en hoogwaardig assortiment aan producten. Dankzij deze kruisbestuiving kunnen alle Vitelia rundveeklanten rekenen op een totaalpakket kwaliteitsproducten met een optimaal rendement tot gevolg.